Sponsorcommissie

In onze beleving is sponsoring al lang niet meer het eenrichtingverkeer van de goedwillende ondernemer met hart voor zijn clubje. BSV Limburgia/ Kamerland realiseert zich als geen ander dat een goede relatie met een ondernemer en zijn bedrijf de basis vormt voor sponsoring. En dat begint met duidelijk te maken wat je als vereniging hier tegenover stelt.

Wij zijn ervan overtuigd dat een amateurvoetbalvereniging als BSV Limburgia/ Kamerland een interessant domein is voor menige ondernemer. Of uw bedrijf nu gericht is op regionale naamsbekendheid, zich wil identificeren met een goed georganiseerde vereniging, het netwerk wil uitbreiden met het oog op nieuwe klanten of opdrachten of wellicht op zoek is naar geschikte werknemers, op al deze terreinen kan sponsoring bij BSV Limburgia/ Kamerland kansen bieden voor uw bedrijf.

BSV Limburgia/ Kamerland werkt al jaren aan een gedegen en consistent sponsorbeleid en luistert vooral goed naar dat genen wat de klant, in dit geval uw bedrijf verwacht.

Sponsoring is kansen benutten voor beiden. Daarvoor is goed samenspel een voorwaarde. En dat is nou net de kracht van onze voetbalvereniging. Voor sponsoring en reclame biedt BSV Limburgia/Kamerland tal van mogelijkheden. Dat opent vele perspectieven; u kunt hierdoor immers een keuze maken voor datgene, wat voor uw onderneming de beste optie is. Natuurlijk beseffen wij dat elke onderneming de mogelijkheid moet hebben om zelfstandig een keuze te maken voor sponsoring en reclame afgestemd op de eigen behoefte. Individueel maatwerk behoort daarom natuurlijk altijd tot de mogelijkheden.

Wij zijn er daarom van overtuigd dat onze vereniging voor elke ondernemer een interessant aanbod kan doen.
Graag gaan wij met u deze uitdaging aan.

Commissie Sponsoring van BSV Limburgia/Kamerland

Postadres: ???

Commissieleden: ???