Wedstrijd tegen Fortuna Sittard

      Geen reacties op Wedstrijd tegen Fortuna Sittard

Zoals in de media vermeld is heeft burgemeester Leers de wedstrijd tegen Fortuna Sittard verboden. Leers vreest in Brunssum een confrontatie tussen supportersgroepen van Fortuna en Roda JC en heeft de maatregel genomen na ampel overleg met politie en Openbaar Ministerie. „Voor beveiliging van deze wedstrijd is een politiemacht nodig van zeker honderd agenten. Het terrein van BSV Limburgia is niet toegerust op risicowedstrijden”, aldus Leers.

De burgemeester en het bestuur BSV Limburgia kon door dreiging van een groep hooligans niet de veiligheid garanderen van ouders en kinderen die deze wedstrijd uit plezier willen bezoeken. Graag willen wij wel alle vrijwilligers bedanken die samen met ons de afgelopen weken zoveel moeite gedaan hebben om hier een leuk evenement van te maken voor iedereen die van voetbal houdt. Mensen die kaarten in de voorverkoop hebben gehaald krijgen hun geld terug op de plek waar ze de kaarten gekocht hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *