Wedstrijd tegen Fortuna Sittard

      Geen reacties op Wedstrijd tegen Fortuna Sittard

Op zaterdag 14 juli om 17.00 uur speelt BSV Limburgia tegen Fortuna Sittard op ons sportcomplex. Het naar de eredivisie gepromoveerde Fortuna zal met de volledige selectie aantreden en zal de nieuwe aanwinsten presenteren aan het publiek. De entreeprijzen aan de kassa zijn 5 euro en 2,50 euro voor kinderen tot 12 jaar. In de voorverkoop zijn de bedragen 4 euro en 2 euro. De voorverkoop vindt plaats bij drogisterij Rob aan de Kennedylaan in Brunssum Noord en op 6, 10 en 13 juli in onze kantine vanaf 19.00 uur. In verband met de verwachte verkeersdrukte en daarmee gepaard gaande parkeerproblemen zal de wijk gedeeltelijk afgesloten worden met hekken en verkeersregelaars. De buurtbewoners ontvangen hierover nog een brief en een kaart zodat ze gewoon kunnen passeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *