Elektro van Kan jeugdtoernooi

      Geen reacties op Elektro van Kan jeugdtoernooi

Deze week is de organisatie van het jaarlijks terugkerende Elektro van Kan Jeugdtoernooi 2018 van start gegaan met de voorbereidingen. Het toernooi wat dit jaar gehouden wordt in het weekend van vrijdag 8 juni tot en met zondag 10 juni is evenals vorig jaar bestemd voor de JO15, JO13, JO11, JO9 en J07 categorieën.

Tevens zijn de eerste inschrijvingen inmiddels de deur uit gegaan maar daarbij kunnen we de hulp van iedereen gebruiken! Zorg jij samen met ons voor het verspreiden van de uitnodigingen of wil jij je aanmelden voor dit fantastische toernooi? Klink dan in het menu op Evenementen >> Toernooien of volg onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Jeugdtoernooi-BSV-Limburgia-211912616042919/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *