Een veteraan is niet meer.

      Geen reacties op Een veteraan is niet meer.

Een veteraan is niet meer

Na een kortstondige ziekte is veel te vroeg van ons heengegaan Arno Hermans. Als speler van R.K.B.S.V. doorliep hij de gehele jeugd en later ook zowat de volledige seniorenafdeling van R.K.B.S.V. en BSV-Limburgia, van de selectie tot het 5e van Jan Gulpen. Sinds enkele jaren was Arno spelend lid bij de veteranen van BSV-Limburgia. Met zijn ingetogenheid en opmerkelijke humor heeft hij een aparte plaats in ons midden ingenomen. Zijn wedstrijdverslagen waren van een originaliteit en doorregen met een humor waaraan menig cabaretier een puntje kan zuigen. We zijn hem kwijt, onze motor op de rechterflank, onze loper en altijd helpende teamspeler. Maar vooral de gezellige mens Arno met een pot bier in de handen staand bij de stehtisch in de kantine gaan we heel erg missen.Het wordt een lastige tijd om dit verlies een plek te geven. Als eerste voor zijn familie en vrienden maar zeker ook voor onze voetbalfamilie.

Vaarwel Arno, rust zacht.

De  Veteranen BSV-Limburgia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *