In memoriam Arno Hermans

      1 reactie op In memoriam Arno Hermans

Ons bereikte het droeve bericht van het overlijden van Arno Hermans, speler van ons veteranenelftal. Arno werd begin dit jaar nog gehuldigd vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap. Arno mocht slechts 47 jaar worden. Wij wensen de naasten, familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

1 thought on “In memoriam Arno Hermans

  1. Frans Starremans

    Totaal uit het veld geslagen was ik toen ik hoorde van het overlijden van Arno. Jaren lang heb ik Arno gekend eerst als jeugdlid toen ik jeugdtrainer was en later als trainer van de lagere teams. Arno was altijd vriendelijk en bereid om een praatje te maken, ook omdat we voor de zelfde werkgever werkten totdat ik gepensioneerd was. Nadat ik zelf gestopt was met trainer kwam ik Arno regelmatig tegen of in de kantine of later in de Fitness zaal waar hij regelmatig op vrijdag ook te vinden was. Altijd op de loopband. Stond ik naast hem en al rennende kletsen we over allerlei zaken. Mijn laatste contact was afgelopen augustus toen ik terugkwam uit Italië. Niets aan de hand. Arno liep nog als een trein. Begin september ben ik naar USA gegaan. Enkele weken geleden kwam ik terug. Niets gehoord over Arno, totdat ik via de veteranenmail vrijdagmiddag het slechte nieuws vernam Arno ik zal ons kletspraatjes op de vrijdag zeker gaan missen.Ik hoop dat ze daarboven ook een loopband hebben.

    Rust in vrede ,

    Frans Starremans (ex jeugdleider en trainer lagere teams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *