Trainingsschema seizoen 2017-2018

      Geen reacties op Trainingsschema seizoen 2017-2018

Het trainingsschema voor het komende seizoen is te vinden onder de knoppen senioren, dames en jeugd. Het is bovendien per e-mail  aan de spelende leden verzonden. Klik op de foto voor meer info.
Heb jij geen berichtgeving ontvangen dan kan de oorzaak daarvan zijn dat je mailadres bij ons niet bekend is, je hebt onlangs een nieuw adres aangemaakt en het niet gemeld bij ons of je mailbox is vol. In verband met de nieuwe wedstrijden app van de KNVB is het noodzakelijk dat van de spelende leden alle mailadressen vermeld dienen te staan in de ledenadministratie, zodat je gebruik kunt maken van de app. Als je dus geen bericht ontvangen hebt, stuur dan even je mailadres naar info@bsvlimburgia.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *