Categoriearchief: Algemeen

Nieuwe kop en schotels☕️

Namens het bestuur willen wij onze hoofdsponsor Ton Ruwiel bedanken voor het sponsoren van 200 nieuwe kop en schotels voor onze kantine/jeugdhome.

Uitbetaling spaarkas.

As vrijdag 15 juni zal de spaarkas worden uitbetaald aan de leden van de spaarclub. Op deze avond zullen we het seizoen afsluiten en ook afscheid nemen van onze hoofdtrainer René… Lees verder »

Foto’s 2e toernooidag

Daar waar zaterdag de JO7-pupillen deelnamen aan het Elektro van Kan jeugdtoernooi waren zondag de JO9 en JO15-teams aan de beurt. Onder ideale weersomstandigheden werd het toernooi wederom druk bezocht… Lees verder »

Zomerstop 🌞🌞🌞

Beste leden op vrijdag 15 juni zullen de laatste trainingen zijn van dit seizoen voor zowel de jeugd als de senioren. Het nieuwe seizoen start op maandag 6 augustus. Alvast… Lees verder »

LK latjetrap⚽️⚽️⚽️

L1 presenteert deze zomer het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Het kampioenschap zal verdeeld worden over vier voorronden verspreid door de provincie en één finaleronde. De finaleronde wordt begin september afgewerkt… Lees verder »

Toernooischema’s bekend

Binnenkort zal het jaarlijks terugkerende Elektro van Kan jeugdtoernooi weer plaatsvinden. Met veel enthousiasme mogen wij middels deze de wedstrijdprogramma’s gaan presenteren, inclusief het toernooireglement. Het Elektro van Kan toernooi… Lees verder »